Τοποθεσία

Πλατανιάς

Αποτελεί ένα από τα πιο ανεπτυγμένα και οργανωμένα παραθαλάσσια θέρετρα στον νομό Χανίων. Αναρίθμητα ξενοδοχεία, εστιατόρια, βίλες και μαγαζιά σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε σε απόσταση αναπνοής από την βραβευμένη παραλία που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Γευτείτε την τουριστική αύρα της περιοχής και νοιώστε τον ρυθμό της νυχτερινής ζωής. Ανακαλύψτε την εξοχή και τις πεδιάδες τις ευρύτερης περιοχής και μυηθείτε σε έναν κόσμο με φυσική, ιστορική και λαογραφική ομορφιά.

Χανιά

Δεν ονομάζεται άδικα και η “Βενετία” της Ανατολής. Γεύσεις, χρώματα και αρώματα βρίσκονται σε αρμονική συνύπαρξη σε αυτό τον όμορφο τόπο. Τα Χανιά σας καλούν να τα ανακαλύψετε, να γευτείτε την παραδοσιακή κουζίνα του τόπου και να περιπλανηθείτε στα αμέτρητα σοκάκια της παλιάς μας πόλης. Το βενετσιάνικο λιμάνι δεσπόζει στα μάτια σας ενώ μαγεύεστε από την ιστορία των πολλών πολιτισμών που πέρασαν ανά τους αιώνες από αυτό.

Κίσσαμος

Η Κίσσαμος βρίσκεται περίπου 25 χλμ. από το Yasmyr Villas και αποτελεί ένα μεγάλο παραθαλάσσιο χωριό. Πολλοί από τους επισκέπτες μας επιλέγουν να περιδιαβούν την Κίσσαμο σαν μια όμορφη στάση με προορισμό την χερσόνησο Ροδωπού, την λιμνοθάλασσα του Μπάλου και την παραλία του Ελαφονησίου, δύο από τις πιο γνωστές παραλίες στην Ευρώπη! Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την