Πλατανιάς: Χαλάρωση και ευεξία

 Χαλάρωση και Ευεξία είναι 2 από τα συστατικά που όλοι ψάχνουμε στις διακοπές μας στον Πλατανιά. Στο Yasmyr Villas σας προτείνουμε δράσεις για χαλάρωση και ευεξία. Οποιοδήποτε και αν είναι το γούστο σας σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει να το δοκιμάσετε.

 Σπα: Ένα χαλαρωτικό σπά σε συνδυασμό με ένα μασάζ είναι κάτι που πολλοί το προτιμούν στις διακοπές τους. Το πνεύμα χαλάρωσης μπορεί να συνδυαστεί επίσης με αιθέρια έλαια καθώς και με ώρες ηλιοθεραπείας σε ένα από τα πολλά spa που βρίσκονται στην περιοχή. 

Σπά- Πλατανιάς- Χαλάρωση και ευεξία
Σπά- Πλατανιάς- Χαλάρωση και ευεξία

    Ο Πλατανιάς ενδείκνυται και για άλλες δραστηριότητες χαλάρωσης οι οποίες μπορούν με ευκολία να γίνουν στην περιοχή. Τρέξιμο και πεζοπορία σας χαλαρώνουν μιας και υπάρχουν αναρρίθμητα μέρη για τρέξιμο και πεζοπορία μέσα στην φύση. Ο Πλατανιάς, καθώς και οι γύρω περιοχές είναι πλούσιες σε φυσικό κάλλος και οργιώδη βλάστηση κάνοντας το περπάτημα και το τρέξιμο μια μοναδική εμπειρία. Πολλοί επίσης επιλέγουν την ποδηλασία ως μια χαλαρωτική δραστηριότητα με την οποία επίσης μπορούν να εξερευνήσουν ακόμα περισσότερα μέρη στην γύρω περιοχή.  Ποδήλατα μπορούν να ενοικιαστούν με ευκολία σε προνομιακή τιμή στην περιοχή γύρω από το Yasmyr Villas χαρίζοντας σας την απαραίτητη φυσική άσκηση αλλά και την χαλάρωση της ποδηλασίας στην φύση.

   Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να επιλέξετε μια δραστηριότητα στην θάλασσα, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Yasmyr Villas. Jet ski, Parasailing, βόλτα με βάρκα κοντά από το νησί θοδωρού είναι μόνο λίγες από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε στην αμμώδη παραλία του Πλατανιά. Ακόμα και μια χαλαρωτική ηλιοθεραπεία είναι κάτι που αποτελεί επιλογή για πολλούς καθώς η αδιάκοπη θέα στο νησί θοδωρού αλλά και το Κρητικό Πέλαγος αρκεί για να σας χαλαρώσει.  Αν το συνδυάσετε επίσης με ένα ρομαντικό δείπνο πάνω στην παραλία το αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως θα σας αποζημιώσει. Πολλές είναι άλλωστε οι επιλογές για γεύμα όλων των ειδών στην περιοχή, μιας και το Yasmyr Villas βρίσκεται σε μια από τις πιο αναπτυγμένες τουριστικά περιοχές του νομού Χανίων προσφέροντας σας έτσι τα εχέγγυα για αξέχαστες διακοπές.

  Όποιο και να είναι το ιδανικό πρότυπο χαλάρωσης και ευεξίας για εσάς, είναι σίγουρο πως το Yasmyr Villas προσφέρεται για να σας το εκπληρώσει!

Πλατανιάς - Yasmyr Villas- Fredrik Rubensson, View from Platanias hill-frubensson, CC BY-SA 2.0
Πλατανιάς- Διακοπές - Yasmyr Villas : Moonik, Gulf of Kissamos in Crete, Greece 001, CC BY-SA 3.0